• CLASSE 30 D’OCTUBRE

  Escrit per el 30 d'octubre del 2018 a les 15:15 a: SUFICIÈNCIA MATÍ

  Avui bàsicament hem comentat dubtes sobre els deures que hi havia i hem començat a fer l’exercici 5 de la pàg. 168. Per deures, acabeu-lo.

  A continuació hem fet un joc per repassar els diferents tipus de pronoms que substitueixen un complement directe (vegeu-ne un exemple a la foto d’aquesta entrada del blog).

  I, per acabar, gran festa de Castanyada. Com que la majoria heu dit que preferiu celebrar la Castanyada, ho hem fet i en ho hem passat d’allò més bé. Que continuï la festa, perquè de fet la celebració serà demà!

Cap comentari

 1. Encara no hi ha cap comentari. Sigui el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

RSS dels comentaris

Escriu un comentari

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • pfreixa: “fes-te” El pronom EN aquí no cal.
 • pfreixa: 🙂 Exacte!
 • Belén: En català es diu targeta sanitâria.
 • Belén: Crec que sobra el pronom en de feste’n soci, s’hauria d’escriure feste soci. No estic segura.
 • Belén: Crec que la formes correctes serien: suís, ensaïmada i sense dubte el que falten són els xurros.

Núvol d'etiquetes

Anem de viatge? C2 cançons comprensió lectora Comprensió oral Cornisa cantàbrica El camí dels bons homes i les bones dones El camí de Sant Jaume El pulmó de Collserola El Ripollès i la Vall de Núria Expressió escrita Haikus Intermedi 2011-2012 Intermedi matí 2014-2015 Intermedi vespre; Intermedi vespre; expressió escrita La Garrotxa Notícies Sortida amb els companys de classe SS 2010-2011 Suficiència 2011-2012 Suficiència 2011-2012; Comprensió oral Tot un personatge!