• 29 DE NOVEMBRE:

  Escrit per el 29 de Novembre del 2018 a les 23:57 a: SUFICIÈNCIA MATÍ

  Avui hem fet l’exercici 4 d’accentuació, de la pàg. 33 del llibre. A continuació hem practicat la pronunciació de les e i o obertes i tancades amb la lectura d’unes llistes de paraules perquè ens ajudin a poder accentuar millor. Per deures, feu l’exercici 5 de la pàg. 33 i llegiu-vos les pistes que hi ha (consulteu el full teòric d’accentuació que us vaig donar) per saber si les e/o d’una paraula porten accent obert o tancat.

  Després heu llegit els textos que heu escrit sobre una persona (o animal).

  Tot seguit, hem acabat de veure la flexió de l’adjectiu (pàg. 109 a 111), i hem fet l’exercici 8 a classe (pàg. 111). Per deures, feu els exercicis 1, 2, 4, 6 i 7 d’aquesta unitat 19 (pàg. 107 a 111).

  Finalment, amb el temps verbal de l’imperatiu en 2a persona del singular, heu donat consells segons les situacions plantejades (fotocòpia imperatiu). Per acabar, heu fet l’exercici 4 del llibre de Teide, que consistia a transformar els verbs d’una sèrie de frases que estaven en infinitiu en les segones persones de l’imperatiu (tu i vosaltres).

Cap comentari

 1. Encara no hi ha cap comentari. Sigui el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

RSS dels comentaris

Escriu un comentari

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Ferran: Molt bones rutes! La primera imatge es de bararnquisme com el que vaig fer a https://raftingcatalunya.es...
 • Judit Borrell: Vaig tard….no havia llegit encara aquest meravellós llibre, i sí, crec que és una obra mestra....
 • Andrés: Excel·lent resumen!!. Molt útil i profitós per a els que no hem portu anar a classe avui. Moltes gràcies Jordi
 • Andrés: Moltes gràcies Jordi. Hem fet un trimestre molt intens i engrescador. Bones Festes!!
 • pfreixa: “fes-te” El pronom EN aquí no cal.

Núvol d'etiquetes

Anem de viatge? C2 cançons comprensió lectora Comprensió oral Cornisa cantàbrica El camí dels bons homes i les bones dones El camí de Sant Jaume El pulmó de Collserola El Ripollès i la Vall de Núria Expressió escrita Haikus Intermedi 2011-2012 Intermedi matí 2014-2015 Intermedi vespre; Intermedi vespre; expressió escrita La Garrotxa Notícies Sortida amb els companys de classe SS 2010-2011 Suficiència 2011-2012 Suficiència 2011-2012; Comprensió oral Tot un personatge!