CLASSE 15 DE GENER: verbs i la dièresi

Avui hem repassat la formació de l’imperatiu (pàg. 123) del llibre, i hem fet l’exercici 6 de la pàg. 124. Després hem vist una sèrie de verbs de la segona conjugació (acabats en -er o -re) que sovint es conjuguen malament perquè en castellà són de la tercera (-ir), com per exemple debatre, interrompre, etc.  Hem fet l’exercici 7, de la pàg. 125.  Per deures, feu l’exercici 8, de la pàg. 126.

Després hem fet un treball cooperatiu amb grups d’experts per conèixer la teoria de la dièresi. Per grups, heu treballat un aspecte teòric d’aquest tema, i després us heu barrejat amb d’altres grups per acabar de saber la teoria de la dièresi. Finalment, heu practicat el que heu après amb un parell d’exercicis. Per deures, feu el tercer exercici.

Per acabar us heu reunit amb els companys del grup de l’Itinerari per Cerdanyola per acabar de preparar l’exposició.

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *