CLASSE 10 DE GENER: complement preposicional

Dijous passat vam veure el complement preposicional o de règim verbal. Vam veure que hi ha verbs que necessiten un complement introduït amb una preposició per tenir un significat complet (teoria a la pàg. 158). Vam fer l’exercici 1. Després vam estudiar els pronoms que substitueixen un complement preposicional (hi/en). La pronominalització funciona igual que els complements circumstancials de lloc. Vam fer els exercicis 3, 5 i 6 a classe. Per deures feu els exercicis 2, 7 i 8.

A continuació vam treballar la lectura amb dos exercicis. Un de lectura de frases que contenien paraules amb una accentuació diferent al castellà i que sovint es pronuncien malament. L’altre, un text que havíeu de llegir en parelles i vigilar la velocitat de lectura, la dicció, l’entonació i les pauses.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *