• CLASSE 26 DE MARÇ: comentari articles d’opinió, repàs c. preposicional, som experts i combinació de pronoms

  Escrit per el 27 de Març del 2019 a les 20:31 a: SUFICIÈNCIA MATÍ

  Ahir vam començar la classe comentant algun dels errors més interessants’ dels articles d’opinió sobre la igualtat de gènere. Vam dedicar una estona a anotar en una graella els errors comesos, la forma correcta i el perquè de la correcció.

  A continuació, vam corregir els deures sobre el c. preposicional.

  Tot seguit, vam practicar l’expressió i comprensió orals mitjançant el joc Som experts. Cadascú va explicar a persones diferents coses en les quals era experta. El company també deia la seva i feia preguntes per esbrinar més sobre les aptituds de l’altre.

  Finalment, vam repassar la teoria de la combinació de pronoms i vam practicar-la amb més frases. Per deures, feu la substitució de pronoms en aquesta oració: La Maria ha comprat les pomes al mercat.

Cap comentari

 1. Encara no hi ha cap comentari. Sigui el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

RSS dels comentaris

Escriu un comentari

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Ferran: Molt bones rutes! La primera imatge es de bararnquisme com el que vaig fer a https://raftingcatalunya.es...
 • Judit Borrell: Vaig tard….no havia llegit encara aquest meravellós llibre, i sí, crec que és una obra mestra....
 • Andrés: Excel·lent resumen!!. Molt útil i profitós per a els que no hem portu anar a classe avui. Moltes gràcies Jordi
 • Andrés: Moltes gràcies Jordi. Hem fet un trimestre molt intens i engrescador. Bones Festes!!
 • pfreixa: “fes-te” El pronom EN aquí no cal.

Núvol d'etiquetes

Anem de viatge? C2 cançons comprensió lectora Comprensió oral Cornisa cantàbrica El camí dels bons homes i les bones dones El camí de Sant Jaume El pulmó de Collserola El Ripollès i la Vall de Núria Expressió escrita Haikus Intermedi 2011-2012 Intermedi matí 2014-2015 Intermedi vespre; Intermedi vespre; expressió escrita La Garrotxa Notícies Sortida amb els companys de classe SS 2010-2011 Suficiència 2011-2012 Suficiència 2011-2012; Comprensió oral Tot un personatge!