CLASSE 30 D’ABRIL:

Avui hem parlat de l’ús de la coma. Hem vist quan l’hem d’utilitzar i quan no. Teniu una mica de teoria sobre el tema a la pàg. 152 del llibre de Teide o a la fotocòpia que us vaig passar l’altre dia. Hem fet l’exercici 20. Per deures, feu-ne el 21 (pàg. 152 o fotocòpia).

A continuació, hem vist l’escriptura de la h (unitat 17, pàg. 88 a 90). Hem vist la teoria a la pàg. 88, i hem fet els exercicis 1,4 i 6, i part dels exercicis 5,7 i 8. Per deures, acabeu aquesta unitat.

Per acabar, hem fet repàs de l’ortografia del què/que i dels quantitatius, i hem fet una petita prova.

Per deures, feu l’exercici 8, de la pàg. 239 (repàg de pronoms, combinats o no).

El proper dia farem la prova oral sobre el 2n llibre de lectura del curs.

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *