CLASSE 2 DE MAIG: llibres i distinció si no i sinó

L’últim dia, perquè aprofitéssiu el temps mentre fèiem les proves orals sobre el 2n llibre del curs, vam fer una classe inversa, és a dir, vau aprendre vosaltres mateixos la teoria del si no/sinó (pàg. 184 del llibre El català escrit) i a través d’aquest enllaç: https://www.vilaweb.cat/noticies/sino-si-no-ras-i-curt-jordi-badia/

Posteriorment, vau fer l’exercici 2 de la pàg. 185 per practicar el que havíeu après. El proper dia resoldrem dubtes si n’hi ha. A més, vau fer l’exercici 1 de la mateixa pàgina (altres connectors).

Abans de tot això i per practicar una mica l’expressió oral, vau parlar sobre el Primer de Maig: què vau fer aquest dia, si consideràveu que era important celebrar aquest dia, si sabíeu quan es va començar a celebrar i per quin motiu…

I posteriorment, vam fer en grups de 3 una posada en comú sobre els llibres llegits.

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *