Premi de teatre al CNL d’Osona!

El grup de teatre del Centre de Normalització Lingüística d’Osona, format per parelles lingüístiques i alumnes del centre, ha estat guardonat amb un premi de reconeixement dins dels Premis convocats per la Fundació d’Antigues Caixes Catalanes (FACC).

P1150046L’acte d’entrega del guardó de reconeixement es va celebrar dilluns 11 de maig al Teatre Atlàntida de Vic. Va presidir l’acte el conseller de Cultura, Ferran Mascarell, i va fer entrega del premi Joan Contijoch, president de les antigues Caixes Catalanes.

El premi principal d’aquesta edició 2015 el va obtenir la companyia Insectotròpics per la seva obra La caputxeta galàctica. En el mateix acte també es va fer un reconeixement a la trajectòria de l’actor Jordi Banacolocha.

En el lliurament de premis també hi van assistir altres representants polítics com l’alcalde de Centelles, Miquel Arisa; l’alcalde de Torelló, Santi Vivet; els representants del consell de Centre de l’Ajuntament de Vic i de Manlleu, Arnau Martí i Àlex Garrido; el representant del BBVA, Xavier Queralt,  i personatges del món del teatre de l’ ‘Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC), com Jordi Boixaderas i Àlex Casanovas.