500 VxL van omplir el TNC per celebrar 100 mil parelles lingüístiques

El Teatre Nacional de Catalunya (TNC) va acollir el dijous, 26 de novembre, la celebració de l’assoliment de 100.000 parelles lingüístiques formades en el Voluntariat per la llengua des que es va posar en marxa l’any 2003. Cinc-centes persones implicades en el programa (parelles, entitats, establiments, presidents de consell de centre, directors, coordinadors i dinamitzadors dels centres de normalització lingüística des d’on es gestiona) d’arreu de Catalunya van poder gaudir de l’espectacle Molt soroll per no res dirigit per Àngel Llàcer.

A la celebració, presidida per la Sra.Ester Franquesa, directora general de Política Lingüística i presidenta del CPNL, també van assistir-hi el Sr. Antoni Reig (director general de Joventut) i el gerent del CPNL (Sr. Josep Madorell), entre d’altres autoritats.

Durant tota la tarda, es va poder veure al vestíbul del TNC un vídeo fet per a l’ocasió i també l’exposició “10 anys de VxL: un tast! (2003-2013)”, a la qual s’hi ha afegit un tòtem commemoratiu de les 100.000 parelles. Tot el públic de la Sala Gran del teatre (que té un aforament de 870 persones i estava completament plena) va rebre la nova bossa de VxL amb un tríptic del programa i l’últim exemplar (Mirant al cel) de la col·lecció “Parlem Tu i Jo” destinada a facilitar temes de conversa entre els participants al VxL.

Tots els assistents van rebre també una bafarada que deia “100.000 VxL gràcies” i que havien d’alçar en acabar l’obra per tal de fer una foto commemorativa i d’agraïment a totes les persones que han fet possible aquesta important xifra de parelles assolida. Els actors del Molt sorol per no res van acabar baixant també al pati de butaques per fer-se la foto amb el públic i participar de la celebració.

Enllaços d’interès: muntatge fotogràfic de l’acte de 100.000 parelles lingüístiques i acte de celebració de les 100.000 parelles VxL

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAFoto familia OK

Print Friendly, PDF & Email