Trobada dels voluntaris del Projecte de foment de la lectura a Torelló

Els voluntaris de Torelló que participaran en l’edició d’enguany del Projecte de foment de la lectura es van trobar amb la responsable de l’Oficina de Català i la dinamitzadora del programa Voluntariat per la llengua  al bar El Cafetó, que és establiment col·laborador del programa Voluntariat per la llengua. Els van entregar el material que utilitzaran i van comentar diferents aspectes del projecte mentre prenien un cafè.IMG-20160401-WA0002

L’objectiu del Projecte de foment de la lectura és reforçar la lectura dels alumnes que presentin mancances d’aquesta habilitat, que adquireixin l’hàbit de llegir, que millorin la mecànica de la lectura i també la comprensió lectora.

Les sessions de lectura seran d’una hora setmanal durant deu setmanes. Començaran aquesta setmana i s’allargaran fins a la primera setmana de juny. Aquest any el Projecte de foment de la lectura de Torelló compta amb la col·laboració de sis voluntaris i dotze aprenents.

Print Friendly, PDF & Email