El CPNL i el Teatre Tantarantana ofereixen un descompte per anar a veure l’espectacle Mars Joan, de Roc Esquius

marsQuè porta una persona normal a decidir anar a Mart per no tornar mai més? Com ho viuen els seus amics? I la seva família? I la seva parella? Per què algú pot voler marxar per no tornar mai més?

Mars Joan parteix d’un fet real: el projecte Mars One, que planeja l’establiment d’una colònia humana a Mart l’any 2026 finançat en part amb un reality show sobre el procés de selecció i preparació dels futurs colonitzadors, seleccionats entre els més de 200.000 candidats als que no se’ls demanava més preparació que la voluntat d’anar-hi.

El Teatre Tantarantana ofereix a les parelles lingüístiques del programa VxL  un 40% de descompte per assistir a l’obra Mars Joan (preu de l’entrada sense descompte: 21 EUR, preu amb descompte: 13 EUR ). La reducció de preu s’aplicarà a la parella lingüística quan hi assisteixin els dos junts.

Mars Joan es representarà al Teatre Tantarantana (carrer de les Flors, 22. Barcelona) del 30 de març al 24 d’abril de 2016, de dimecres a dissabte a les 21 h i diumenge a les 19 h.

Podreu gaudir del descompte comprant l’entrada a taquilla i presentant el carnet corresponent (de l’alumnat o de VxL). La taquilla obre una hora abans de l’inici de l’espectacle.

Print Friendly, PDF & Email