El VxL d’Osona visita el programa Divendres de TV3

Dimarts, dia 19, participants del programa Voluntariat per la llengua d’Osona van anar a TV3 per assistir com a públic al magazine de la tarda, el programa Divendres.

Una cinquantena de voluntaris, aprenents i alumnes van omplir el plató de TV3 i van poder gaudir en directe del programa, que va incloure un repàs de l’actualitat amb Mònica Tarribes , una tertúlia política amb periodistes que han escrit un llibre sobre el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i una entrevista amb el cantant i compositor José Luis Perales.

Abans de començar el programa, la presentadora, Helena Garcia Melero, va conversar amb els assistents i va parlar amb la voluntària de més edat, la Carme Noguera, que està a punt de fer cent dos anys. La Carme anava acompanyada de l’Afiz, un aprenent que fa molt temps que està vinculat amb el CNL d’Osona. IMG-20160425-WA0001Programa Divendres. TV3. 19.04.16

Print Friendly, PDF & Email