• Activitats del Voluntariat per la llengua a Vic durant el mes de juny

    Aquest mes de juny, el VxL de Vic ha organitzat un grup de conversa, en el qual han participat deu aprenents i sis voluntaris. Cada trobada ha tingut la seva dinàmica.

    El primer dia vam mirar un vídeo d’una nouvinguda d’origen japonès que parlava de gastronomia, i després cada aprenent va explicar els plats típics del seu país. El segon dia vam visitar el local dels gegants del carrer de la Riera, i vam conèixer els detalls de la Festa Major de la ciutat. Els jocs tradicionals i els jocs de taula van protagonitzar la tercera trobada. I el darrer dia vam anar a veure l’obrador d’un forn de pa.

    Vam poder conversar en català amb les persones d’aquestes entitats i comerços que van col·laborar desinteressadament amb el programa. La valoració de l’experiència per part de tothom és molt positiva.

    geg

    OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes