Activitats del Voluntariat per la llengua a Vic durant el mes de juny

Aquest mes de juny, el VxL de Vic ha organitzat un grup de conversa, en el qual han participat deu aprenents i sis voluntaris. Cada trobada ha tingut la seva dinàmica.

El primer dia vam mirar un vídeo d’una nouvinguda d’origen japonès que parlava de gastronomia, i després cada aprenent va explicar els plats típics del seu país. El segon dia vam visitar el local dels gegants del carrer de la Riera, i vam conèixer els detalls de la Festa Major de la ciutat. Els jocs tradicionals i els jocs de taula van protagonitzar la tercera trobada. I el darrer dia vam anar a veure l’obrador d’un forn de pa.

Vam poder conversar en català amb les persones d’aquestes entitats i comerços que van col·laborar desinteressadament amb el programa. La valoració de l’experiència per part de tothom és molt positiva.

geg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA