• Benvinguts a l’edició 2016-2017 del Voluntariat!

  Benvinguts a una nova edició del programa Voluntariat per la llengua! Comencem l’edició d’aquesta temporada amb nous descomptes per anar a veure dos espectacles.

  La rebel·lia possible
  Un dia, el nostre home decideix reclamar a una teleoperadora la devolució d’uns cèntims per estar en desacord amb el criteri aplicat en les tarifes. Davant el desinterès de l’empresa per respondre a la seva reclamació, decideix arribar fins al final. Les queixes, denúncies, reclamacions, recursos i apel·lacions li roben temps i diners… Una comèdia sobre com d’impredictible pot ser una reclamació telefònica.image002

  Aquest espectacle es representa a la Sala Joan Brossa de La Seca Espai Brossa (carrer dels Flassaders, 40, Barcelona) del 7 de setembre al 9 d’octubre de 2016, de dimecres a dissabte a les 21 h i diumenges a les 19 h.

  El darrer dia del Cafè de la Granota
  Mequinensa 1971. Pràcticament ja no queda cap casa en peus al poble. Falten pocs dies perquè les aigües del pantà inundin els carrers. L’Adelaida i el Fernando, propietaris del Cafè de la Granota, es disposen a entrar per darrera vegada al seu establiment. Abans, però, hi ha un aldarull entre l’Adelaida, que està força encesa, i les forces de l’ordre. Un cop a dins, comencen a rememorar a través de records, fotografies, anècdotes, objectes… diferents situacions i personatges que al llarg del temps han passat pel Cafè de la Granota.

  Aquest espectacle es representa a la Sala Leopoldo Fregoli de La Seca Espai Brossa (carrer dels Flassaders, 40, Barcelona) del
  8 de setembre al 2 d’octubre de 2016, de dimecres a dissabte a les 20 h i diumenges a les 18 h.

   

   

  image004

  Des de La Seca-Espai Brossa ens recomanen que, per l’aforament limitat de les sales, reserveu les entrades amb antelació al telèfon 93 315 15 96 o al correu electrònic info@laseca.cat.

  Cada persona podrà comprar un màxim de dues entrades amb descompte.

  Quan feu la reserva, heu de deixar el vostre nom i cognoms, un telèfon de contacte, el nombre d’entrades que voleu (màxim dues per persona), indicar que us acolliu a la promoció del CPNL i, finalment, informar del dia que anireu a veure l’obra. El dia de la representació haureu de passar per taquilla, demanar les entrades reservades al vostre nom, mostrar el carnet de l’alumnat o de VxL i fer el pagament.

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes