• Inici de l’edició del VxL a Torelló

    Dijous, 27 a les vuit del vespre, les parelles lingüístiques de Torelló van trobar-se a l’espai de Gestiomat per iniciar l’edició 2016-2017.img-20161028-wa0007

    A la trobada hi van assistir 15 parelles, la majoria de les quals es veien per primera vegada. Per formar la parella, el voluntari portava una lletra i l’aprenent  tenia una paraula que començava per aquesta lletra: en Joan tenia la U i l’Alcira tenia la paraula Unió. Totes les paraules que es van utilitzar formen part de l’essència  del Voluntariat.

    Durant la presentació es van explicar els avantatges de tenir el carnet del VxL, es va parlar de les entitats i establiments col·laboradors i de les activitats que es faran. També es va presentar la pàgina web del VxL i el blog del VxL d’Osona.

    En acabar les presentacions es va oferir un petit refrigeri als assistents.img-20161028-wa0006

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes