• El Palau de la Música Catalana i el Consorci per a la Normalització Lingüística, treballaran conjuntament per fomentar la llengua i la cultura catalana

    La presidenta del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), Ester Franquesa, i la presidenta del Patronat de la Fundació Privada Orfeó Català – Palau de la Música Catalana, Mariona Carulla, han signat  un conveni de col·laboració que té com a objectiu la realització d’activitats de foment cultural adreçades a diversos col·lectius del CPNL.

    Aquest conveni consolida la voluntat de les dues institucions de treballar conjuntament i en xarxa per fomentar l’ús social del català com a eina de convivència i difondre la llengua, el patrimoni i la cultura catalanes a tota la població.

    D’acord amb aquest conveni, la Fundació Privada Orfeó Català-Palau de la Música Catalana ofereix a alumnes del CPNL, participants en el programa Voluntariat per la llengua (VxL) i treballadors del Consorci, una promoció 2×1 per als espectacles programats durant la temporada previ acord entre les dues parts. També inclou la mateixa promoció per a les visites guiades que el Palau de la Música Catalana organitza els dimecres a les 12.30 h.

    foto_noticia50

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes