• El CPNL i La Seca Espai Brossa ofereixen un descompte per anar a veure dos espectacles

    La Seca Espai Brossa ofereix als participants del programa VxL i a l’alum­nat del CPNL un descompte per assistir als espectacles Realpolitik i Oques cretines (preu de l’entrada amb descompte: 12 €) els divendres,
    dissabtes i diumenges que hi hagi funció,

    .És legítim l’ús de certa dosi de violència per preservar la democràcia real? Realpolitik és una farsa sobre un grup de gent que descobreix que donar una bufetada a determinades persones que s’aprofiten del poder ajuda a millorar la realitat que els envolta.

    Aquest espectacle es representa a la Sala Joan Brossa de La Seca Espai Brossa (carrer dels Flassaders, 40, Barcelona) del 8 de febrer al 5 de març de 2017, de dimecres a dissabte a les 21 h i diumenges a les 19 h.

     

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes