• Visita guiada a l’Arxiu Comarcal d’Osona

    El passat divendres, dia 24, uns 25 participants del programa Voluntariat per la llengua van visitar l’Arxiu Comarcal d’Osona. Els participants van ser rebuts per la responsable de l’arxiu, Angelina Verdaguer.

    En primer lloc va oferir una explicació general del funcionament de l’Arxiu. Es va connectar a la pàgina web de l’Arxiu Comarcal d’Osona i va mostrar com cercar qualsevol document. A partir d’aquesta introducció general els visitants van poder visitar diferents sales i els diferents serveis de què disposen (consulta de documents, informació documental i bibliogràfica, sala de classificació, biblioteca i hemeroteca…)

    Per acabar la visita, els visitants van poder veure documents, escrits en català, de diferents èpoques.

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes