• Trobada de voluntaris del Projecte de foment de la lectura 2017 a Manlleu

    Dijous, dia 16 de març, a dos quarts de quatre de la tarda es va celebrar una reunió a la Biblioteca Municipal BBVA amb els voluntaris que aquest any participaran en el Projecte de Foment de la lectura 2017. L’objectiu d’aquest projecte és reforçar la lectura d’aquells alumnes que ho necessitin: millorar-ne la mecànica, millorar la comprensió lectora, adquirir l’hàbit de llegir i fomentar la lectura.

    La trobada va servir per explicar-los el projecte, presentar-los el material i atendre els dubtes i suggeriments de les persones voluntàries.

    Aquest any el Projecte compta amb la participació de 9 voluntàries, 1 voluntari i 30 aprenents i aprenentes. Les trobades començaran la setmana  del 20 de març i tindran una durada de 9 setmanes, fins a principis de juny.

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes