• Presentació del programa VxL a la UVic

    Dimarts, dia 8 de març,a les 12 del migdia es va fer una presentació del programa Voluntariat per la llengua a la Universitat de Vic. A l’acte hi van assistir alumnes i professors que van escoltar l’exposició de les característiques del programa i van poder veure un petit vídeo que explicava l’experiència de diferents parelles lingüístiques.

    Tot seguit, van sentir el testimoni d’una parella lingüística de Torelló, formada per en Quim, un voluntari molt fidel i comprès amb el programa des que va començar, i l’Ayoub, un noi de dinou anys que fa sis mesos que és aquí, que parla un català excel·lent i que vol anar a la universitat.

    Per acabar l’acte es van respondre els dubtes i les preguntes del públic.

    Cal remarcar també que es va acordar amb la UVic que es signaria un acord de col·laboració.

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes