Visita guiada al Mercat Municipal de Manlleu dels participants del Projecte de foment de la lectura

Dijous, dia 25, a les 11 del matí, voluntàries i aprenentes del Projecte de foment de la lectura van visitar el Mercat Municipal de Manlleu.

La tècnica de l’Oficina de Promoció Econòmica de Manlleu, Olga Moreno, va explicar-los les activitats que organitza el Mercat: el dinar de llençats, la cuina dels menuts, Let’s cook! In English, please!, Bon appétit! En cuisine, en français, la cuina de carmanyola, la coral dels nens…

També van informar-los que hi ha dues associacions que tenen la seu al primer pis del mercat.

Després de les explicacions es va obsequiar les assistents amb un llibre de receptes de cuina elaborades per persones de diferents llocs del món que viuen a Manlleu. Tot seguit van fer una visita a totes les parades del mercat.