El CPNL i el Teatre Tantarantana ofereixen un descompte per anar a veure aquest espectacle

El Teatre Tantarantana ofereix a les parelles lingüístiques del programa VxL i a l’alumnat del CPNL un descompte especial per assistir a l’obra Ven a Fraguel Rock (preu de l’entrada sense descompte: 21 EUR, preu amb des­compte: 13 EUR ). La reducció de preu s’aplicarà a la parella lingüística quan hi assisteixin els dos junts i en el cas de l’alumnat del CPNL a l’alumne i a un acompanyant.

Ven a Fraguel Rock

Una comèdia negra que fa servir les convencions del gènere detectivesc per a reflexionar sobre els conceptes d’identitat, rol i gènere. Una faula contemporània que explora la influència que tenen els estereotips de ficció a l’hora de construir-nos com a individus. Un espectacle interactiu on cada nit el públic decidirà qui dels tres protagonistes és culpable.

Espectacle en català
Durada: 75 minuts

Ven a Fraguel Rock es representarà al Teatre Tantarantana (carrer de les Flors, 22. Barcelona) del 3 al 28 de maig, de dimecres a dissabte a les 21 h i diumenge a les 19 h.

Podreu gaudir del descompte comprant l’entrada ataquilla i presentant el carnet corresponent (de l’alumnat o de VxL). La taquilla obre una hora abans de l’inici de l’espectacle.