• I a l’estiu… llegim!

    Cada dia us deixarem unes recomanacions lectores perquè pugueu triar i remenar.

    LECTURES D’ESTIU 11Mariona Casas (doctora en Didàctica de la Llengua i llicenciada en Periodisme i en Humanitats ,  docent i investigadora a la Facultat d’Educació, Traducció i Ciències Humanes de la UVic-UCC) ens recomana de Gemma Ruiz, Argelagues, de Proa edicions.

    Argelagues homenatja, a través de la vida de tres protagonistes femenines, totes les heroïnes que han estat silenciades al llarg del segle XX. Una novel·la que atrapa, tant pel que explica, com pel català genuí amb què està escrita.

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes