Caminada per l’entorn del riu Gurri

Ja fa uns dies que han començat el cursos de català i l’edició d’enguany del programa Voluntariat per la llengua. És per això que ens ha semblat una bona idea d’organitzar una activitat per tal que ens coneguem.
Com que encara fa bo us proposem fer una caminada per l’entorn del riu Gurri. Aquest itinerari permet fer una passejada tranquil·la per un paratge natural a tocar de la ciutat de Vic. Durant el recorregut hi ha una bona representació de la típica vegetació de ribera, amb àlbers, pollancres, salzes, canyes i canyís. S’hi poden observar diferents espècies com ànecs de coll verd i polles d’aigua i algunes actuacions de restauració dels marges i de plantació de bosc de ribera.

Ens agradarà molt que vingueu!

Us hi esperem!

Dia: 5 de novembre
Hora: 11 del matí
Lloc de sortida: aparcament del Carrefour del carrer indústria, cantonada amb el carrer Torelló.
Durada de la sortida: 2 hores, aprox.
Altres dades d’interès
Tipus de ruta: circular
Distància: 5,1 km
Dificultat: fàcil
Print Friendly, PDF & Email