Caminada per l’entorn del riu Gurri

Aquest diumenge, 5 de novembre, un grup d’alumnes, voluntaris i aprenents del CNL d’Osona es van trobar per fer una caminada per l’entorn del riu Gurri.

Van començar a resseguir el riu fins a arribar al meandre del Gurri, on  fa un gir brusc de 90 graus i s’eixampla a causa de la migració  del meandre per l’erosió del riu. Més endavant van trobar el pont de Ferro, construït el 1930 per la Maquinista Terrestre i Marítima de Barcelona; i no gaire lluny van veure el pont d’en Bruguer, d’estil gòtic del segle XIV, declarat bé cultural d’interès nacional. Seguint el sender paral·lel al riu van arribar a la font del Cantarell, recuperada fa poc.

Per tornar, van passar per l’altre marge del riu. Durant el recorregut van poder observar diferents espècies de vegetació i fauna de ribera.

El dia va acompanyar, va fer un dia clar i lluminós!