Presentació de les parelles lingüístiques 2017-2018 a Torelló

Dijous, dia 26 d’octubre es va presentar una nova edició del programa Voluntariat per la llengua a Torelló. A l’acte hi van assistir gairebé la totalitat de voluntaris i aprenents que formaran part del programa durant aquesta edició. Per a alguns, aquesta serà la primera experiència com a voluntaris o aprenents; en canvi n’hi ha d’altres que ja porten molts anys participant-hi. Com que no es coneixien, a cada voluntari i a cada aprenent se’ls va donar un paper amb una paraula que defineix el programa VxL (solidaritat, aprenentatge…). L’aprenent tenia la paraula completa i el voluntari tenia la inicial. A partir d’aquí s’havien de trobar.

També se’ls va fer entrega del carnet i se’ls va explicar quines són les entitats i establiments de la comarca que estan adherits al programa i els avantatges que els ofereix cacascun.

A l’acte hi va assistir la regidora de cultura de l’ajuntament de Torelló, la directora del CNL d’Osona, la tècnica de l’OC de Torelló i la dinamitzadora del VxL a Osona. També hi havia una representant de la premsa local que, com cada any, en fa difusió.

Print Friendly, PDF & Email