• PREU REDUÏT EN LES ENTRADES A LA FILMOTECA DE CATALUNYA PER ALS VXL

  La Filmoteca de Catalunya ofereix un preu reduït (3 €) en l’entrada individual als participants en el Voluntariat per la llengua (VxL) presentant el seu carnet de VxL quan comprin les entrades a les taquilles de la Filmoteca (Plaça de Salvador Seguí, 1-9. Barcelona).

  Aquesta promoció no és acumulable amb altres descomptes que ofereix la Filmoteca de Catalunya.

  El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) i la Filmoteca de Catalunya han signat un conveni de col·laboració per fomentar i promocionar activitats cultu­rals. L’objectiu d’aquesta col·laboració s’emmarca en la voluntat de les dues institucions d’impulsar i difondre el patrimoni, la llengua i la cultura catala­nes com a instruments de convivència i cohesió social.

  La presidenta del CPNL, Ester Franquesa, i el director de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), Xavier Díaz, organisme del qual depèn la Filmoteca de Catalunya, acorden treballar conjuntament per a la promoció i el foment de la llengua i la cultura catalanes com a instruments de convivència i cohesió.

  Aquest conveni de col·laboració s’adreça especialment als diferents col·lectius del Consorci (alumnes i participants del programa Voluntariat per la llengua), per tal de facilitar-los l’accés al cinema i, sobretot, a institucions clau del patrimoni cultural català i per tal de difondre el valor de l’ús social de la llengua catalana, com a eina estratègica de cohesió.

  Mitjançant aquesta col·laboració, la Filmoteca de Catalunya, depenent de l’ICEC, es compromet a facilitar entrades a preu reduït (3 €) als alumnes i als participants en el programa Voluntariat per la llengua quan presentin el carnet de l’alumnat o de VxL a les taquilles de la Filmoteca (Plaça de Salvador Seguí, 1-9. Barcelona).

  El Consorci es compromet a difondre entre els seus usuaris i a la societat en general l’adhesió de la Filmoteca de Catalunya com a entitat col·laboradora del Consorci i informar de la seva programació d’activitats, a través dels canals de comunicació dels 22 centres de normalització lingüística (146 punts d’atenció al públic) del Consorci: pàgines web, mitjans de comunicació locals, xarxes socials i, butlletins electrònics, etc.

  El CPNL, amb el programa Llengua, cultura i cohesió, motiva l’aprenentatge i l’ús de la llengua del seu alumnat i dels participants del Voluntariat per la llengua a partir del coneixement del patrimoni literari i cultural del país, així com també de les entitats socials, culturals i esportives de cada població.

  La Filmoteca de Catalunya té com a principals funcions recuperar, conservar, preservar, restaurar i catalogar el patrimoni cinematogràfic de Catalunya, fer-ne difusió i fomentar el coneixement de la cultura cinematogràfica.

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes