• Participants del VxL i alumnes dels cursos de català d’Osona fan la Ruta Pompeu Fabra de Barcelona

    Divendres, dia 4 de maig un grup de voluntaris, aprenents i alumnes del CNL d’Osona es van desplaçar fins a Barcelona per seguir la Ruta Pompeu Fabra, organitzada en motiu de l’Any Fabra. Aquest 2018 se celebra el 150è aniversari del naixement del lingüista i el 100è aniversari de la publicació de la Gramàtica Catalana.

    Un autocar va recollir a Torelló, Manlleu i Vic els participants i els va deixar a la plaça Catalunya per començar, a les 10 del matí, la ruta.

    Es tracta d’una ruta amb guia, a peu, entorn dels episodis més rellevants de la vida i l’obra de Fabra. Aquesta ruta té set parades relacionades amb la infància, els estudis i el lleure del Mestre, així com la seva relació amb l’Avenç, l’Ateneu, el Centre Excursionista de Catalunya i l’Institut d’Estudis Catalans.

    Al llarg de les dues hores que va durar el recorregut, el guia va oferir explicacions i lectura de textos.

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes