• El CPNL i La Seca Espai Brossa ofereixen un descompte per anar a veure aquest espectacle

  La Seca Espai Brossa ofereix als participants del programa VxL i a l’alum­nat del CPNL un descompte per assistir a l’espectacle Requiem for Evita, els divendres, dissabtes i diumenges que hi hagi funció (preu de l’entra­da amb descompte: 14 €, preu normal: 20 €).

  Requiem for Evita

  Tres personatges humils es reuneixen setmanalment en uns baixos. Després de menjar una mica es preparen per ce­lebrar una missa particular. Idolatren Eva Perón. Canten passatges de la seva vi­da. Veuen en ella la figura ideal per pur­gar les seves ànimes. I sense haver tre­pitjat mai Buenos Aires aquests tres pe­cadors cantaran Don’t cry for me Argenti­na pel mateix motiu que tot cristià recita el pare nostre: per una qüestió de fe.

  La fe només busca en allò intangible una raó de ser. Qui som nosaltres per qüesti­onar-ho? Avui en dia, hi ha qui creu en Messi, qui en Obi-Wan Kenobi o qui en Michael Jackson.

  Aquest espectacle es representa a la Sala Joan Brossa de La Seca Espai Brossa (carrer dels Flassaders, 40, Barcelona) del 9 al 27 de maig de 2018de dimecres a dissabte a les 21 h i diumenges a les 19 h.

  Compra d’entrades

  Podeu gaudir del descompte comprant les entrades a la web de La Seca Espai Brossa.

  Procés de compra:

  – Escolliu la data de la funció que vulgueu
  – Cliqueu Seleccionar
  – Indiqueu el nombre d’entrades. Cada persona podrà comprar un 
  màxim de dues entrades amb descompte
  – Cliqueu 
  Selecció (automàtica o manual)
  – 
  Si heu escollit manual, seleccioneu les butaques i cliqueuAcceptar. Si heu optat per automàtica, feu Acceptar
  – Continueu el procés de compra: introduïu les dades que us demanin i realitzeu el pagament

  El dia de la representació haureu de mostrar el carnet de l’alumnat o de VxL a l’entrada si porteu les entrades impreses o a la taquilla si les porteu descarregades al mòbil.

  Enllaços d’interès

  Requiem for Evita

  La Seca Espai Brossa, programació

   

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes