• Visita dels alumnes de català i participants al programa VxL de Manlleu al Mercat Municipal

    Dimarts, 15 de maig, un grup d’alumnes dels cursos bàsic 2 i bàsic 3 i participants del VxL van visitar el Mercat Municipal de Manlleu. Els comerços del Mercat Municipal estan adherits al programa i es va aprofitar la visita perquè els alumnes de bàsic 3, més tard, fessin les pràctiques lingüístiques.

    La tècnica de l’Oficina de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Manlleu va explicar als assistents les activitats que fan cada mes a l’Aula Mercat,  els va acompanyar a cada parada i els va explicar les característiques de cada negoci. També els va mostrar les naus frigòrifiques i el magatzem, que són parts del Mercat a què el públic no té accés.

    Al final de la ruta, els assistents van rebre un petit obsequi.

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes