• Presentació de les parelles lingüístiques a Torelló

    Un any més, l’Oficina de Català de Torelló torna a engegar el programa de Voluntariat per la Llengua. L’activitat facilita que persones que habitualment parlen en català es trobin amb persones que volen practicar-lo i conversin en un ambient real i distès.

    L’edició d’enguany comença amb 8 parelles, que es podrà anar ampliant durant l’any amb parelles noves. Durant la presentació se’ls ha informat del funcionament del programa del Voluntariat, de les activitats que podran fer al llarg del curs i  han conegut la seva parella lingüística a través d’un joc que consistia a endevinar establiments col·laboradors amb el Voluntariat per la Llengua que poden trobar al municipi.

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes