Un aprenent virtual suec que viu a Brussel·les visita el VxL d’Osona

Dimarts, dia 30 d’octubre, el CNL d’Osona va tenir una agradable visita. Ens va visitar la parella virtual formada per la Laia, de Manlleu i l’Ingemar, de Brussel.les.

L’Ingemar és un dels  coordinadors dels 1500 traductors de la Comissió Europea. Va assistir a una trobada de traductors i intèrprets a Sevilla i, abans de tornar a Brussel·les, va aturar-se a la comarca per conèixer l’entorn de la Laia, la seva parella virtual.

Tots dos van visitar el SLC de Vic i se’ls va explicar que el Consorci per a la Normalització Lingüística és un ens creat a partir de la voluntat comuna de la Generalitat i de nombrosos ajuntaments, consells comarcals i diputacions amb l’objectiu de facilitar el coneixement, l’ús i la divulgació de la llengua pròpia de Catalunya en tots els àmbits.

Amb aquesta finalitat, el Consorci per a la Normalització Lingüística disposa d’un equip humà especialitzat i de mitjans tècnics per atendre les necessitats de formació, d’assessorament o de gestió lingüística.

Després d’aquesta exposició van anar a l’Ajuntament on van ser rebuts per l’alcaldessa de la ciutat i seguidament van fer una ruta guiada pel centre històric de Vic.

Print Friendly, PDF & Email