• Vols veure una obra de teatre al TNC? Vols anar-hi en grup? El Teatre Nacional de Catalunya i el CPNL t’ho posem fàcil!

  El Consorci per a la Normalització Lingüística i el Teatre Nacional de Catalu­nya (TNC) han signat un nou conveni de col·laboració que té com a objectiu el foment cultural a través d’activitats adreçades a diversos col·lectius vincu­lats al Consorci per a la Normalització Lingüística.

  Aquest conveni consolida la voluntat de les dues institucions de treballar conjuntament i en xarxa per fomentar l’ús social del català com a eina de convivència i difondre la llengua, el patrimoni i la cultura catalanes entre tota la població.

  El Teatre Nacional de Catalunya ofereix a l’alumnat del CPNL i als participants en el programa Voluntariat per la llengua (VxL), diversos avantatges.

  Un descompte del 10% en el preu de l’entrada per veure qualsevol obra que programi el TNC (excepte: Youth4 i Stabat Mater).

  Per gaudir d’aquesta promoció, cal comprar les entrades:

  – a les taquilles del TNC. Plaça de les Arts, 1. Barcelona.

  Horaris:
            -Dimecres, de 16 a 19 h
  Dijous i divendres, de 17 a 20 h
  -Dissabtes, de 15 a 20 h i fins a les 21.30 h (els dies de doble funció)
  -Diumenges, de 15 a 18 h 
   

            L’hora abans de l’inici de les representacions, la venda i recollida 
  d’entrades és exclusivament per a la funció d’aquell dia.

  – al telèfon 93 306 57 20
  El 25 i 26 de desembre del 2018 i l’1 de gener del 2019 no hi
  haurà atenció telefònica. 

  – a les taquilles Tiquet Rambles. Palau de la Virreina. La Rambla, 99.
  Barcelona.

  En tots els casos l’alumnat i els participants en el Voluntariat per la llengua han de tenir el carnet acreditatiu vigent i presentar-lo en el moment de comprar o reservar les entrades.

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes