• Comença el Projecte de foment de la lectura 2019 a Manlleu

    Aquesta setmana, del 25 de febrer a l’1 de març, engeguem el Projecte de foment de la lectura 2019 a Manlleu. Aquest projecte, que aquest any ja compleix vuit edicions, pretén atendre alumnat dels cursos de català i també de l’Escola d’Adults, que té dificultats per llegir, de comprensió lectora i que no té adquirit l’hàbit de la lectura per millorar aquesta mancança.

    Aquest any compta amb la col·laboració de dotze persones voluntàries, la funció de les quals és acompanyar en la lectura els aprenents,  que són uns quaranta. En principi, es trobaran una hora a la setmana durant deu setmanes. Si les trobades funcionen bé, es podrien allargar algunes setmanes més.

    El programa està organitzat per l’Oficina de Català de Manlleu i la Biblioteca Municipal BBVA de Manlleu, que proporciona material i espais. També compta amb la col·laboració de Càritas Manlleu, que hi aporta persones voluntàries i l’Escola d’Adults de Manlleu, que hi aporta persones aprenentes.

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes