• El VxL de Vic signa dues adhesions més amb comerços

    El VxL de Vic va signar, la setmana passada, dues adhesions de dos establiments de la ciutat.

    Els establiments que signen un acord de col·laboració amb el CPNL es comprometen a vetllar per l’ús del català en l’atenció al públic i facilitar que els persones que participen en el programa puguin practicar-lo. És a dir, garanteixen que les persones que vagin a l’establiment trobaran facilitats per expressar-se i ser ateses en català, encara que el parlin amb dificultat.

    L’adhesió al programa no suposa cap cost econòmic per a l’entitat o l’establiment col·laborador. Un cop fet el primer contacte i establert el pacte de la col·laboració, els dinamitzadors i dinamitzadores del programa passaran per l’establiment a portar el document d’adhesió i l’adhesiu identificador.

    Els establiments col·laboradors tindran en un lloc ben visible l’adhesiu d’establiment col·laborador.

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes