• Pràctiques lingüístiques dels alumnes de Manlleu al Mercat Municipal

    Dilluns, dia 4, els alumnes del curs bàsic 3 de Manlleu van anar al Mercat Municipal a fer pràctiques lingüístiques en els establiments que estan adherits al programa Voluntariat per la llengua.

    Van començar amb una visita guiada a càrrec de la responsable de fires i mercats de l’Oficina de Promoció Econòmica de Manlleu, que és l’entitat que gestiona el Mercat Municipal. Els assistents van veure les parades del mercat i van visitar espais que habitualment no es poden visitar, com les cambres frigorífiques.

    L’Olga els va explicat també que, a banda d’anar a comprar al mercat, s’hi poden fer altres activitats com tallers de cuina, de reciclatge de menjar, tallers per menjar d’una manera més sana i natural i fins i tot s’han organitzat sessions per practicar esport: el dilluns s’organitzen sortides per practicar marxa nòrdica, el dijous per córrer… A més, les persones que hi estiguin interessades tenen una nutricionista a la seva disposició per a qualsevol dubte de salut que  tinguin.

    Un cop acabada la visita van poder fer les preguntes, que havien preparat a classe, als comerciants. Aquesta activitat els suposa una nota de cara a l’avaluació global del curs.

    Quan van acabar l’activitat van rebre un petit obsequi.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes