Cloenda del Projecte de foment de la lectura 2019 a Manlleu

Dimarts, dia 28 de maig va tenir lloc la cloenda del Projecte de foment de la lectura 2019 a Manlleu. L’acte es va celebrar a la Biblioteca Municipal de Manlleu BBVA i va comptar amb la presència d’unes setanta persones.

El Projecte de foment de la lectura està emmarcat dins el programa Voluntariat per la llengua i, amb la d’aquest any, ja porta nou edicions. És un projecte que implica diferents institucions de Manlleu com la Biblioteca, que hi col·labora amb material, instal·lacions i voluntàries; també hi participa Càritas Interparroquial de Manlleu, amb voluntàries,  el Centre de Formació d’Adults Miquel Martí i Pol de Manlleu, que hi aporta aprenents, i l’Oficina de Català de Manlleu.

L’acte va consistir en la lectura de quatre contes per part de les persones que han participat en el projecte, tant voluntàries com aprenentes i aprenents. Cada persona va llegir un fragment del conte i al final de la lectura van rebre un diploma  i un petit obsequi.

La directora de la Biblioteca, Núria Silvestre, va obrir l’acte explicant com n’és d’important la lectura per fer-nos créixer com a persones i per comunicar-nos amb el món, i la directora del CNL d’Osona, Dolors Solà, va cloure l’acte donant les gràcies als assistents per la participació, i va voler esmentar especialment les persones voluntàries, sense les quals aquest projecte no es podria tirar endavant.