El VxL ha estat present en el I Congrés de Voluntariat d’Osona

Divendres, 8 i dissabte, 9 de novembre va tenir lloc el I Congrés de Voluntariat d’Osona a la Universitat de Vic, impulsat per diferents entitats i associacions sense ànim de lucre juntament amb el Centre d’Estudis Sanitaris i Socials (CESS) i l’UHub – Servei a la Comunitat Universitària de la UVic. El congrés és el resultat més visible d’unes jornades de treball sobre voluntariat a la comarca que, sota el paraigua del CESS, es van celebrar la tardor passada a la UVic, i que van aglutinar una cinquantena de representants de més de trenta entitats i associacions socials d’Osona.

El primer dia, divendres, van tenir lloc sessions de debat i de reflexió sobre les necessitats del voluntariat. L’objectiu del segon dia, dissabte, va ser tancar el Congrés amb la constitució d’una Coordinadora del Voluntariat d’Osona. El segon dia, també, totes les entitats que hi havia representades, entre les quals hi havia el programa Voluntariat per la llengua,van poder explicar els objectius i l’àmbit d’actuació de cadascuna.