Alumnat dels cursos de bàsic 3 de Vic fan pràctiques lingüístiques als comerços col·laboradors del VxL

Aquests dies, els comerços adherits al programa VxL de Vic han obert les portes als alumnes dels cursos de bàsic 3 de català per tal que hi puguin fer pràctiques lingüístiques.

Les pràctiques lingüístiques tenen com a objectiu  complementar el coneixement de la llengua dels alumnes de català i com a estratègia per promoure l’extensió de l’ús de la llengua, gràcies al compromís i la implicació del sector comercial. Els alumnes han visitat vint comerços col·laboradors i han desenvolupat situacions comunicatives fora de l’aula, la qual cosa els ajuda a desenvolupar les competències orals en català i a guanyar confiança en el seu ús.

Tant l’alumnat com els comerciants han qualificat l’experiència de molt positiva i l’han valorat amb molt bona nota.