• Parelles lingüístiques i alumnes del CNL d’Osona visiten l’Atlàntida

    Escenari Secret és una iniciativa de l’Oficina de Difusió Artística de la Diputació de Barcelona que vol destacar la importància del públic i la seva participació com a ànima dels espais escènics i culturals dels municipis, regalant-li una experiència artística personalitzada i de proximitat.

    És per aquest motiu que el Teatre Atlàntida va oferir als participants del VxL i a alguns alumnes del CNL d’Osona la possibilitat d’assistir a aquest espectacle. Una cinquantena de persones van gaudir de tres espectacles de petit format en llocs poc habituals:  Ernest Villegas va recitar una selecció de poemes de Jacint Verdaguer a la zona de càrrega, Nico Roig va interpretar temes del seu darrer disc, Yo siempre sueño que sí, al magatzem, i la companyia Psicoproject en moviment van oferir-los l’espectacle de dansa L’origen al vestíbul del teatre.

    Els assistents van conèixer l’espai i van gaudir del fantàstic i sorprenent espectacle. Un plaer absolut!

     

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes