• La nova pel·lícula de Woody Allen s’estrena doblada al català

  Títol: Rifkin’s Festival

  Títol original:Rifkin’s Festival

  Director:Woody Allen

  Intèrprets: Elena Anaya, Louis Garrel, Gina Gershon, Sergi López, Wallace Shawn, Christoph Waltz, Steve Guttenberg, Damian Chapa, Georgina Amorós, Douglas McGrath, Bobby Slayton, Yan Tual, Andrea Trepat, Ben Temple

  Sinopsi: El film explica la història d’un matrimoni americà al Festival de Cinema de Sant Sebastià. La parella s’enamora del festival, de la bellesa del lloc i de la fantasia del món del cinema. Allà, ella tindrà una aventura amb un brillant director de cinema francès i ell s’enamora d’una resident de la ciutat…

  Versió: Doblada i VOSC

  Idioma original: anglès

  Qualificació

  Data d’estrena: 02/10/2020

  Tràiler

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes