Campanya “I tu, jugues en català?” a Osona

10 establiments de joguines d’Osona, adherits al programa Voluntariat per la llengua, per comprar més de 1.000 joguines en català

Es pot consultar tot el catàleg al web cpnl.cat/jocs. S’hi troba també informació detallada de cada joc

Un any més el Consorci per a la Normalització Lingüística posa en marxa la campanya “I tu, jugues en català?”, amb l’objectiu de fomentar l’ús del català a través del joc, donar a conèixer l’oferta de jocs en català i col·laborar amb les empreses del sector perquè incorporin el català en els seus productes.

A Osona, 10 establiments de joguines participen en aquesta campanya: a Manlleu, L’Escaleta i Joguines Manlleu; a Torelló, Punt Font, Cu-cut puericultura, Colors Llibreria i Vídeo Oca – aquest últim s’hi ha afegit aquest any-; a Vic, Juguettos, Abacus i Gargamel joguines, i a Tona, Eines per aprendre. Cada any totes aquestes botigues actualitzen la llista de joguines que tenen en català i a través d’aquesta iniciativa se’n fa difusió.Enguany, a causa de la pandèmia s’han elaborat uns itineraris virtuals per fer conèixer aquests establiments. N’hi ha un per a cada població

Vic https://view.genial.ly/5fb64f6345d0f66d1a03d847/interactive-content-itinerari-jocs-vic

Manlleu https://view.genial.ly/5fb6c0b59e845a12b6ecbc7b/interactive-content-itinerari-jocs-manlleu

Torelló https://view.genial.ly/5fb6b9a345d0f66d1a03e641/interactive-content-itinerari-jocs-torello

Al web www.cpnl.cat/jocs hi trobareu un cercador de jocs en català – que ja en són més de 1.000- amb informació detallada de cada joc. A més, hi trobareu també els establiments on podeu trobar-los i si els tenen o no en estoc.

Per al públic més aficionat als jocs virtuals trobaran una base de dades de videojocs en català de la Direcció General de Política Lingüística, VDJOC, que està organitzada per categories. La informació s’actualitza periòdicament i si se’n coneix algun que no hi és es pot fer arribar la informació a través d’un formulari.

Print Friendly, PDF & Email