El Museu del Ter renova l’adhesió com a entitat col·laboradora del VxL

El programa Voluntariat per la llengua compta amb l’adhesió de moltes entitats d’arreu de Catalunya i, més concretament, des de Manlleu sempre ha tingut una excel·lent relació amb el Museu del Ter.

El Museu del Ter es defineix com un museu de territori i societat que treballa en els àmbits de la recerca, la conservació, l’educació, l’acció cultural i la promoció turística. I ho fa atent al seu entorn i promovent la participació i la implicació de la ciutadania.

Els participants del VxL i alumnat dels cursos de català han pogut gaudir de diferents activitats organitzades pel museu, sense el suport del qual moltes d’aquestes persones no haurien conegut la història de Manlleu.

La renovació del Museu del Ter com a entitat col·laboradora del programa Voluntariat per la llengua significa que la col·laboració entre totes dues entitats continuarà. Les parelles lingüístiques que vagin al museu i presentin el carnet tindran l’entrada gratuïta.