Reforç de lectura per als alumnes del CNL d’Osona

Des  del CNL d’Osona aquest mes de febrer s’ha iniciat un projecte de reforç de lectura per a alumnes, antics alumnes i aprenents del VxL.

Es tracta que, durant cinc setmanes, una hora a la setmana, i repartit en grupets de 4 o 5 persones, aquests alumnes practiquin la pronunciació, la comprensió lectora i també la intervenció oral. Donades les circumstàncies actuals de pandèmia, aquest reforç de lectura serà en format virtual.

Els grups estaran conduïts per set voluntàries que els guiaran en la lectura. Cadascuna d’aquestes voluntàries està disponible en diferents franges horàries, la qual cosa ha facilitat que els aprenents hagin triat l’horari que més els convé.

S’han triat dos llibres de Lectura Fàcil, La Jenny i Tristany i Isolda, que les biblioteques de Torelló, Manlleu i Vic han facilitat als alumnes. L’únic requisit que havien de complir era tenir el carnet de la biblioteca.

Si l’experiència és positiva, com sembla que ho serà perquè l’arrencada ha estat molt bona, l’experiència es repetirà l’últim trimestre del curs.

 

Print Friendly, PDF & Email