L’exposició “Quan parles fas màgia” arriba a Osona

L’exposició “Quan parles fas màgia” del Voluntariat per la llengua arriba a Osona. Des del dia 18 de febrer, que s’inaugura l’exposició a Vic i fins al 29 de març, que es clourà a Centelles, aquesta exposició haurà passat per Vic, Manlleu, Torelló i Centelles.

“Quan parles fas màgia”, a través de la metàfora de la màgia, destaca la capacitat del programa per fer créixer el català a través de la conversa i transformar la vida de les persones que hi participen.

L’exposició vol convidar tant voluntaris com aprenents a participar en aquesta experiència i a sumar-se a les més de 150.000 parelles lingüístiques a què va arribar el 2020 malgrat que la pandèmia va limitar les trobades presencials, la qual cosa demostra l’èxit d’aquest programa que va néixer fa 17 anys.

L’increment de nous inscrits, tant de voluntaris com d’aprenents, es deu en part a la nova campanya “Quan parles fas màgia” que la Direcció General de Política Lingüística va llançar a la tardor i que està protagonitzada per participants reals en el programa, amb una imatge gràfica renovada i una exposició que ja té més de 50 itineràncies previstes arreu de Catalunya.

A Osona es pot visitar l’exposició a

Vic: Biblioteca Joan Triadú (Arquebisbe Alemany, 5). Del 15 al 28 de febrer

Manlleu: Biblioteca Municipal de Manlleu BBVA (Pont, 16-18. 2n pis). Del 18 al 28 de febrer

Torelló: Biblioteca Dos Rius (plaça Vella, 6). Del 4 al 18 de març

Centelles: Biblioteca La Cooperativa (Sant Joan, 25). Del 18 al 29 de març