• Les biblioteques de Torelló renoven el seu acord amb el Voluntariat per la Llengua

  Les biblioteques de Torelló acaben de renovar el seu acord d’adhesió al programa del Voluntariat per la Llengua (VxL), un programa de foment de l’ús social de la llengua catalana.

  Continuarà per tant la col·laboració amb la biblioteca amb activitats diverses com ara oferir un espai relaxat a les parelles lingüístiques perquè es puguin trobar còmodament, els clubs de lectura, visites guiades per conèixer els serveis que ofereixen, presentacions de llibres… i tota mena d’activitats per difondre el coneixement de l’ús i de la llengua catalana.

  Des d’avui, a més, hi trobareu un petit racó del Voluntariat: a l’entrada de la biblioteca Dos Rius veureu un aparador de l’actual campanya “Quan parles fas màgia” juntament amb informació sobre el VxL i com apuntar-s’hiAmb aquesta iniciativa les biblioteques de Torelló fan visible, un cop més, el seu compromís amb el programa VxL i amb la llengua.

   

  La biblioteca Dos Rius també va acollir l’exposició “Quan parles fas màgia” del Voluntariat per la llengua del 4 al 18 de març. Una exposició que va passar per les biblioteques de Torelló, Manlleu, Vic i Centelles i que va tenir molt bona acollida.

  Aquesta campanya es fa a partir de la metàfora de la màgia. “Quan parles fas màgia” focalitza l’atenció en un aspecte clau: la capacitat per fer créixer el català a través de la conversa i de transformar la vida de les persones que hi participen a partir de la llengua.

  Des de l’Oficina de Català de Torelló i el Voluntariat per la Llengua d’Osona agraïm el suport que les biblioteques de Torelló i el seu personal sempre han donat al programa.

  I ja ho sabeu, quan hi aneu, us atendran en català i us ajudaran a expressar-vos encara que us costi i només el parleu una miqueta. Què us sembla? Us animeu a practicar el català la propera vegada que hi aneu?

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes