• La Fundació Verdaguer obre les portes al VxL

    Dijous, dia 28 d’octubre les parelles lingüístiques d’Osona han gaudit d’una fantàstica visita guiada a la Casa Museu Verdaguer i d’una petita ruta literària per Folgueroles, el poble on va néixer el poeta.

    A la planta baixa de la Casa Museu han pogut conèixer la biografia del poeta i al primer pis han vist la cuina i l’aixovar d’una família de l’època. També han pujat al segon pis per veure una fotografia aèria de la signatura de Verdaguer, que és obra del poeta i artista Perejaume, i que va consistir a allerar el torrent amb el traç de la signatura del poeta, l’any 2002, quan se’n celebrava el centenari de la mort.

    Després de sortir de la Casa Museu han passejat pels carrers del poble i han conegut l’entorn vital del poeta mentre han escoltat poemes amb la veu de la guia, que ha encomanat l’entusiasme i l’estimació cap a Mossèn Cinto a tots els assistents.

    Moltes gràcies a la Fundació Verdaguer per la seva acollida!

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes