Propostes de cinema en català per aquests dies

Títol: La meva mare és una goril·la

Títol original: Apstjärnan (The Ape Star)

Director: Linda Hambäck

Intèrprets

Sinopsi: No hi ha res que la Jana desitgi més que una mare. Els seus 8 anys de vida els ha viscut a l’orfenat La Ginesta. Un dia, d’un Volvo Amazon atrotinat, en surt una goril·la, que tria la Jana per viure amb ella. La Jana marxa amb la goril·la i ben aviat s’adonen que tenen moltes coses en comú. Però, malauradament, i tot just quan comencen a estimar-se, el govern municipal les amenaça de tornar la Jana a l’orfenat…

Versió: Doblada i subtitulada en català

Idioma original: suec

Qualificació: A partir de 6 anys

Data d’estrena: 21/01/2022

Tràiler

 

Títol: El cas Villa Caprice

Títol original: Villa Caprice (The Case)

Director: Bernard Stora

Intèrprets: Niels Arestrup, Patrick Bruel, Irène Jacob, Claude Perron, Michel Bouquet, Paul Hamy, Alaa Safi, Laurent Stocker, Avant Strangel, Sophie Verbeeck, François Vincentelli, Eva Darlan, Vincent Furic, Sabine Pakora, Marc Raffray

Sinopsi: La vida de Luc Germon, un advocat amb una gran reputació, queda trastornada quan accepta un nou client, Gilles Fontaine, un dels empresaris més poderosos de França. L’acusen de comprar una propietat en circumstàncies sospitoses…

Versió: Doblada

Idioma original: francès

Qualificació

Data d’estrena: 21/01/2022

Tràiler

Print Friendly, PDF & Email