• L’ADET convoca la segona edició del premi Pescamots.cat amb la col·laboració de l’Oficina de Català de Torelló

    L’Associació d’Estudis Torellonencs (ADET) amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística per mitjà de l’Oficina de Català de Torelló i l’Ajuntament de Torelló organitza la segona edició del concurs literari Pescamots.cat.

    Amb aquest concurs l’ADET vol contribuir al foment de l’ús de la llengua catalana a través de la redacció d’escrits breus, incentivar l’escriptura creativa i reconèixer l’esforç d’un col·lectiu de persones per aprendre la llengua catalana.

    Des de l’Oficina de Català s’anima els alumnes i els participants del programa Voluntariat per la llengua que hi participin perquè és un bon incentiu per practicar la llengua.

     

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes