L’exposició “Quan parles fas màgia” serà al Museu de la Torneria de Torelló fins a finals de juny

L’exposició itinerant “Quan parles fas màgia” ha arribat al Museu de la Torneria de Torelló. Les persones que no la van veure quan era a la Biblioteca Dos Rius pel mes de març ara podran gaudir-ne fins al dia 30 de juny al Museu de la Torneria.

“Quan parles fas màgia”, a través de la metàfora de la màgia, destaca la capacitat del programa per fer créixer el català a través de la conversa i de transformar la vida de les persones que hi participen.

El 2021 es van fer 30 parelles lingüístiques a Torelló, 14 de virtuals i 16 de presencials. Aquest 2022 tornen a ser majoritàriament presencials. Hi ha moltes maneres de col·laborar amb el VxL segons les inquietuds i aficions dels voluntaris: parelles lingüístiques, reforç de lectura, tertúlies, ràdio, teatre, etc. Les entitats, empreses i establiments comercials també s’hi poden adherir i participar-hi segons les seves possibilitats, des de l’atenció als clients i socis en català sigui quin sigui el seu aspecte i les pràctiques lingüístiques dels alumnes, fins a xerrades, visites guiades, etc.